Prijzen en cadeaus, ook op maat

 

Schaakkunst heeft veel artikelen in het assortiment die uitstekend geschikt zijn als prijzen of bedankjes bij o.a. schaaktoernooien. Er is keuze uit kleine prijsjes, zoals boekenleggers en sleutelhangers tot prachtige kunstwerken en heel veel daar tussenin.

 

 

Klik op de foto voor een greep uit ons assortiment

 

 

Wilt u echt iets speciaals en persoonlijks voor uw vereniging of evenement?

 

Wij maken veel artikelen op maat, geheel naar uw eigen wensen. Te denken valt aan T-shirts, flessen wijn, notatieboekjes, boekenleggers, kalenders, kaarsen, etc. met Schaakkunstwerk, eigen logo, eigen teksten, ........

 

Notatieboekjes

 

 

Als bedankjes voor vrijwilligers en sponsoren hebben we al regelmatig flessen Schaakkunstwijn, kaarsen en kalenders op maat geleverd. Vele notatieboekjes en boekenleggers hebben hun weg gevonden naar leden van een vereniging of deelnemers aan een toernooi.

 

Diverse boekenleggers

 

Heeft u interesse? Stuur dan een e-mail of bel ons. We kunnen u geheel vrijblijvend voorbeelden sturen en een prijsopgave maken.

 

Fles wijn met op maat gemaakt etiket in opdracht van Hans Böhm

 

Wie op zoek is naar een origineel kunstwerk, zoals een schilderij, sculptuur, schaakspel, enzovoort, heeft bij ons een enorme keuze.

Ook reproducties (van klein tot groot) zijn bij ons verkrijgbaar. Een wisselend assortiment hebben wij op voorraad (al dan niet ingelijst). Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om zelf te kiezen uit heel veel kunstwerken, formaten en uitvoeringen (fotoprint, canvas, ingelijst, enz.). Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

 

 

In onze online winkel kunt u en groot gedeelte van ons assortiment bekijken en eventueel bestellen.

 

Heeft u zelf ideeën, dan zijn die uiteraard ook welkom!